Ett litet paket på fjärde advent

Har ni sett tecknad film någon gång när Kalle Anka slår sig med en hammare på tummen? Och hur tummen omedelbart blir dubbelt så stor och liksom ilsket röd?

Har ni sett det, då har ni en ganska god bild av hur Masarins tumme såg ut när den råkade hamna i kläm mitt i adventsfriden. Resultatet blev ett litet besök på Astrid Lindgren, en piggelin och en gipsad tumme.

Den är inte bruten som tur är. Rent av blir den nog ett perfekt plektrum till gitarren som väntar i julklapp. Och det är väl alltid nyttigt att då och då träna att äta med vänsterhanden. Men ont, det gjorde det. Fast kanske mest i masarinpappans hjärta som var den som ordentligt stängde ytterdörren efter sig när han skulle iväg för att åka längd.

Där är tummen!

ps. Notera att granen i bakgrunden stöttas med två betongstenar för att inte ramla omkull.

Annonser

1 Response so far »

  1. 1

    MammaMu said,

    Ojojoj, kommer ihåg som igår när Viktor gjorde precis som han skulle när han gick ut från toan. Tyvärr gick det lite trögt att stänga dörren så han tog sats och tröck till. På insidan hade lillebror sitt lillfinger emellan… Det blev ilfärd upp till akuten och resultatet 12 år senare är ett krokigt lillfinger och en storebror som alltid kan fås att må dåligt om man visar/pratar om det! Blås på fingret från oss och ha en skön julhelg!


Comment RSS · TrackBack URI

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s