Sover Gösta?

The Boys

Ni kanske anar hur Masarin liksom är på väg ut ur bilden. Han måste upptäcka något annat, gå åt det håll ingen annan är på väg. Det är charmigt men ärligt talat också ganska tröttsamt mellan varven. Och det är nu som Gösta har dykt upp. Vi har nämligen (fast ingen vet riktigt hur det gick till) börjat kalla Masarin för Gösta när vi tycker han är lite trasslig.

– Oj, nu rymmer Gösta ut på vägen igen.

Och det är Gösta som slänger mat på golvet, kastar mobiltelefoner i rabatterna, undersöker toalettborstar, vänder upp och ner på vällingflaskor och häller ut vatten på bordet, golvet, soffan, kläderna… Kort sagt, killen som är lite trasslig.

Och när lugnet lägger sig ute på Ljusterö frågar jag eller M allt som oftast varandra, utan att ens tänka på att det möjligen låter lite underligt:

– Sover Gösta?

Annonser

5 svar so far »

 1. 1

  Anna said,

  Åh, Gösta! Ser fram emot att få pussa lite på honom om en vecka. Vår lillpajsare har i sommar blommat ut som en riktig Vilding-Hilding. Plötsligt sitter man i badkaret och upptäcker ett fett blodigt jack i huvudet när man tvättar håret på honom. Inte så bra. Hoppas att de har bra med plåster i Bohuslän.

  kram,
  Anna och H.

 2. 2

  Ulla said,

  Nog kan det vara tröttsamt när dom är överallt på en och samma gång och lyckas göra massa saker. Andra kan nog tycka att det är charmigt, men föräldrarna brukar inte tycka det efter ett tag. Man behöver lite distans först.

 3. 3

  Tur att han är så söt, den där Gösta!

 4. 4

  Anna & Alice said,

  Är i precis samma situation som ni… Och visst är det charmigt, men oerhört tröttsamt som Ulla skrev.

  Vi har dock inte döpt om Alice, men refererar ofta till den läkare som gav oss beskedet om att hon hade DS.
  – Det är lugna barn, det här. Sitter mest stilla och bygger klossar.

  JOMENVISST, eller hur??!!!

  Vi har fått uppsöka sjukvården två gånger denna semester för diverse små skador (inget allvarligt), för hon är på allt, är överallt – alltid!

  Kram på er och ha en fortsatt härlig sommar!!
  kram Anna & Alice

 5. 5

  Mamma L said,

  In kommer Gösta … men så härligt! Jag skrattar högt. Elsa har många smeknamn, men inget specifikt vi använder när hon är trasslig. Kommer nog att stjäla den idén, kanske blir det lite mer ok när hon drar åt galet håll i svampskogen eller när hon bara strejkar och sätter sig på rumpan om vi kallar henne Hjördis då…


Comment RSS · TrackBack URI

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s