I´m a hiphopper yes I am

Hoppmasarinen

Vi har lämnat tillbaka rutschkanan till habiliteringen och istället lånat hem denna lilla förtjusande inredningsdetalj. Tanken med studsmattan är att Masarin ska träna benmusklerna och balansen. Masarin själv bryr sig inte så mycket om det övergripande syftet, han är bara grymt nöjd och fullkomligt älskar att med vår hjälp hoppa på studsmattan.

En intressant händelseutveckling är att Masarin plötsligt även har börjat säga ord till sina bästa (läs mest användbara) tecken. Det har liksom rasslat till sista veckorna och vi satt först helt förstummade. Sa han? Hörde vi? Och det gjorde vi!

På reportoraren finns nu till exempel goo (sko), täta (äta), boo (bok), båå (boll), boppa (hoppa), ampa (lampa) och glaaaaa (glass).

På bilden gör för övrigt hiphopmasarinen tecknet för just hoppa.

Annonser

7 svar so far »

 1. 1

  Vilken cool kille! Snart rappar han nog ska ni se…

 2. 2

  Erika said,

  Ja han är ju ingen dancebander i alla fall. ;-)

 3. 3

  Towe said,

  Han är sannerligen en tuffing.

  ”That’s my cool and I can’t take it off”

 4. 4

  Imsa said,

  Vad härligt att han börjat prata! Studsmatta verkar ju bra och rolig träning för mjuka killar. En rutschkana vore nåt för våran Victor sen när korsetten är av och vi fått ok för rutschningar, något som det varit förbud på ända sen januari. Yo Masarin, ha det gott, yo yo yo!

 5. 5

  sofia said,

  hihi söto =)

 6. 6

  Ulla said,

  Vilken kille! Det är så roligt när orden börjar komma mer och mer.

 7. 7

  Erika.N said,

  Vill bara säga att jag följt din blogg i det tysta under snart 5 månaders tid, ända sedan den dagen vi kom hem från BB och plötsligt hade blivit en masarinfamilj vi med.
  Det du skriver berör och inspirerar samt har gjort att jag inser att det går att få ett grepp om verkligheten igen. En verklighet som kommer att erbjuda så mycket mer än innan våran lilla Jonatan kom! Tack:)!

  Masarinmamman: Grattis till Jonatan! Det är en resa att gå igenom, men så ofattbart tacksam jag är för allt som Masarin har lärt mig om värderingar, kärlek och om livets rikedom. Vad fint att du hittat hit och att du följer oss. Gosa med din lilla bebis, den tiden är så kort! Stor kram.


Comment RSS · TrackBack URI

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s