Goda tankar – och en vacker natt

Vinternatt

Det är dags att tänka goda tankar igen. Våra goda vänner D och S har under de här månaderna – och särskilt de senaste veckorna – lärt oss vikten av att fånga de goda stunderna. Njuta av varandra, bra dagar, vänner, syskon, barn och släktingar. För rätt som det är tar det slut. Oundvikligen och smärtsamt så tar det slut. Detta är ofattbart men sant.

Bilden tog jag på natten efter att vi kommit hem. Det snöade så vackert över Stockholm och vår lilla gata. Mjukt bäddade snön in alla orostankar för de i vår närhet som är nyopererade, cellgiftsbehandlas – eller som D och S – hittar det goda i den tid som finns kvar.

Och jag tänkte att det bästa med att resa bort ett tag är att kunna vända hem och känna att tankarna blir klarare igen, feber och halsflussar till trots.

Annonser

4 svar so far »

 1. 1

  Nina said,

  Nu skriver du sådär fint så att man får stor klump i halsen igen. Kram!

 2. 2

  Petra said,

  Kan bara säga – åh. Kram

 3. 3

  nipe said,

  Tänkvärda ord. Läste detta inlägget för några timmar sen och har burit det med mig nu hela kvällen. Så fint, så sorgligt, så sant…

 4. 4

  Sara said,

  Käraste vän. Ditt stöd betyder så mycket för oss. Hoppas att du vet det. Det betyder på nåt sätt alldeles extra mycket eftersom du har varit en solglimt i Dans liv genom er speciella relation. Du har alltid lockat fram det bästa ur honom.

  Jag vill bara rekommendera Fredrik Häréns sommarprat från i somras. Vet inte om det finns kvar än att lyssna på, men hans nyckelbudskap är kort och gott: Livet är vackert. Kort och gott – det är sanningen. Här och nu – vare sig man vill det eller inte – det är vad vi har. Inte då och sen. Här och nu. Livet vi har fått – det är vackert, älska det och njut av det. Det är så sant och jag känner det så starkt just nu.

  Kram på dig fina fina du

  Masarinmamman: Fina fina du. Du starkaste av alla jag känner just nu. Kramar och kärlek till dig och Dan.


Comment RSS · TrackBack URI

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s