Länk till Lucia

Privat svär jag som en borstbindare så det är ju lite underligt att jag studsar på skrivna svordomar. Men eftersom den jävla idioten syftar på en cancertumör antar jag givetvis utmaningen från Vardagspussel och Enbart. För jävligt är precis vad det är. Så ta fram mobilen och häng på ni också. Och skicka utmaningen vidare på er egen blogg.

– – – –

Kopiera denna text och lägg till ytterligare minst en person som du utmanar i Länk till Lucia. Är du inte utmanad, känn dig ändå fri att delta i Länk till Lucia.

Tanken är att vi i bloggvärlden skall skapa en lång länk med bloggare som antagit Enbarts utmaning att länka till insamling mot cancer. Vi som länkar har också givit minst 20 kr till insamlingen Den jävla idioten tillägnad Medeleine Deckert. Länken skall hålla minst till Lucia. Vi vill sprida ljus över alla som drabbats av cancer och bidrar på detta sätt genom att länka och att skänka.

Vill du veta mer?
Enbarts Blogg, Maddes blogg, Maddes mamma Anne, Davids blogg, Barncancerfonden, Ttela artikel, GT-artikel, Radio Väst inslag (17 minuter in). Tims blogg, Tims mammas blogg, Aftonbladets artikel om Tim.

Annonser

2 svar so far »

 1. 1

  mammanonna said,

  Hej!
  Jag hittade din blogg för ett par veckor sedan och ägnade en hel lördagskväll åt att läsa igenom den från början. Nu följer jag den dagligen. Den är så bra! Jag skrattar och gråter om vartannat. Och jag har sedan dess tänkt skriva och tacka men inte riktigt funnit orden. Nu har du hjälpt mig på traven med Luciautmaningen. Jag har själv en dotter med (nu) leukemi och (då) neuroblastom , så den här utmaningen går direkt in i hjärtat! Så jag vill tacka alla som bidrar till forskningen kring barncancer, via denna utmaning eller på annat sätt. Och till Masarinmamman – du har en jättefin blogg som ger mig och säkert många andra mycket att tänka på.

  Kram
  Mammanonna (http://www.mammanonna.blogspot.com/)

  Masarinmamman: Tänk att du har läst hela bloggen! Fantastiskt. Håller tummarna för att behandlingen för din dotter går i fortsatt rätt riktning. Det finns så många kämpar! Kram.

 2. 2

  Tack för att du också är med och bidrar och för att du länkar till insamlingen. Det är härligt att se att så många engagerar sig.


Comment RSS · TrackBack URI

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s