12: Get It Down – 31 for 21

Dagens inlägg handlar om snor. Den här hösten har varit ett fasligt jonglerande med med morföräldrar, vab-dagar, avbyten, jobba hemma och andra vinkelvolter i ett försök att behålla lugnet men ändå få pusslet att gå ihop. Bombadill är ur sina hundår nu. Det verkar alltså stämma det där att barnen ska vara sjuka för att bygga upp sitt immunförsvar.

Men Masarinens näsa har runnit i ett konstant flöde sedan han började på Snigeln. Och det verkar stämma att han är extra infektionskänslig. Luftrören brummar som gamla kylskåp. Ögonen infekterade som topp på det. (Min teori: han drar upp snoret i ögonen när han desperat försöker torka näsan…)

Om jag tycker att det är jobbigt. Hur jädra trött måste då inte Masarin vara på att bygga upp sitt immunförsvar?

Annonser

1 Response so far »

  1. 1

    Lena said,

    Som du skriver det blir bättre med tiden.
    Det första året var ett evigt vab och lämna till mormor med tjejerna men som sagt det har blivit bättre. Men idag är jag hemma med tjejerna för Agnes har ont i örat och vi får se om det blir ett läkarbesök idag.

    Linnéas ögon blir fortfarande kletiga när hon är förkyld och det är inte ögoninflammation enligt Linnéas doktor utan att gångarna för trånga och när hon blir täppt så blir det stopp och ögat kletar igen i stället.


Comment RSS · TrackBack URI

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s