Elvis, Elvis!

Lyxigt var det att susa ner i bilen till Göteborg. Inte en barnskiva på fem timmar! Ännu lyxigare att få pinfärska räkor och svalkande vin när vi kom fram till S och D. Solen sken när vi vaknade så vi lånade cyklar för att hälsa på Bombadills gudfar som träffat Hönöflicka och numera är i kärleksexil.

Och så Elvis på det. Jag hoppas att skådespelarnas föräldrar åkt ner till såväl Stockholm som Göteborg så att de fått höra det jubel som mötte deras barn. Vi satt utspridda och det var nästan härligt att få vara själv i denna upplevelse.

Efteråt blev det drinkar på Gothia Towers skybar. Hönö-Jo som kunde allt om fisk berättade sanningen om de handskalade räkorna (så miljöovänligt att man aldrig mer kan äta handskalade räkor gott folk, skala själv i fortsättningen).

M blev nostalgisk och pekade ut minst fem hus som han kunde tänka sig att flytta in i. Och vi blev precis så ompysslade som vi verkligen behövde. Tack!

Tyvärr blev Masarin dålig fredag kväll och det var en mycket sjuk liten rackare som vi fick krama om söndag eftermiddag. Mycket ömsint vårdad av mina kära föräldrar och storasyster. Lille har varit utslagen här några dagar, men nu verkar det ha vänt. I sådana lägen är det underbart att ha en familj. Tack!

Annonser

3 svar so far »

 1. 1

  christina said,

  Benneton, sag den pa flygplatsen i Munchen för nagra veckor sedan, sa den finns nog i arets sortiment ocksa. Mormor köpte den förra aret dock,

  Kram

 2. 2

  Abbes pappa said,

  Åh. Som sagt, jag är lite avis på er som fick se föreställningen. Men å andra sidan är jag glad att jag inte lyckats få tag på biljetter eftersom jag var febrig och halsond i helgen.

  Hönö säger du? Lustigt, Abbes mamma är från Björkö och hans moster och kusiner bor på Öckerö…

 3. 3

  Grodansmamma said,

  Hoppas att Masarin mår bätte! Vilken mysig helg ni verkar ha haft. Tack för Londontipsen. Det ska bli underbart att åka iväg några dagar. Kram


Comment RSS · TrackBack URI

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s