Lillsumo pausar

Väl hemma från fjällen slutade Masarin med sina Lillsumo-övningar. Han ser helt oförstående ut när vi försöker locka honom att ställa sig upp utan stöd.

– Mitt på golvet, är ni inte kloka?!

Måste varit något med fjälluften. Det har man ju hört talas om.

Annonser

2 svar so far »

 1. 1

  Hihi.. det KAN ju ha varit fjälluften.. eller så är det bara det att han behöver lite tid på sig att bearbeta det hela. Alva tog några steg en dag, men sedan tog det över en vecka innan hon vågade gå på egen hand nästa gång. Men då smällde det bara till och på 2-3 dagar gick hon mer än kröp (där är vi nu ungefär.. det var nämligen så sent som förra veckan).

  Det verkar ju ibland som om de bearbetar sånt de försöker lära sig och så hux flux har de fattat i sömnen eller något sånt hur man ska göra :) Så vänta du.. snart är det sumodags igen!!!!!

 2. 2

  Olga said,

  Vår äldre dotter var drygt ett år när vi gjorde en sex veckors utlandsvistelse. Väl framme tog hon första dagen sina första steg. Sen satte hon sig ner och betraktade allt det nya omkring henne. Och där förblev hon, totalt ointresserad av några promenader.

  Tre månader senare ställde hon sig upp och började gå. Vid det laget hade vi nästan mist hoppet och trodde att vi hallucinerat hennes första steg.

  One step at a time…

  Glad walborg!


Comment RSS · TrackBack URI

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s