Masarinsuget

Det tog inte mer än några dagar innan Masarin insåg att vi nu har ombytta roller i huset. Allvarligt granskar han mig när jag kommer hem. Allvarligt granskar han mig när jag plockar upp honom på morgnarna. Hej mamma, lite mer får du nog ligga i om du vill att jag ska ta bort långa farstun-looken.

Men så fort M visar sig är det däremot stora ostkroksfnisset och handklapp och vinkningar. Heja pappa, det är du som är min bundsförvant!

Och jag. Jag sitter här med stora Masarinsuget.

Annonser

2 svar so far »

 1. 1

  Grodansmamma said,

  Oj oj oj…. Skriv inte sådär. Nu börjar min snart-tillbaka-till-jobbet-ångest på riktigt. Har precis varit borta två dagar (dock hemma natten mellan) och längtan höll på att äta upp mig. Grodan verkade, precis som du skriver, mest garva med pappan när jag kom hem. Jag som ville gosa och mysa. Känns som ett straff utdelas. Kram Anna

  Masarinmamman: Nu efter två veckor har det faktiskt lossnat lite. Men jag fick jobba hårt ;-) Grodan kommer klara det galant (och du med). Och papporna blir så förälskade, så det är värt det. Såklart.

 2. 2

  Camilla said,

  Usch ja, så där var det hos oss också när jag mjukstartade jobbet tre dagar i januari. Hemskt när man längtat hela dagen!

  Men nu när jag börjat på riktigt har Milo tänkt om. På kvällarna är det klappa mamma, suga på mammas kind, bjuda stora leendet, sträcka sig efter mamma, klänga och kramas… Ljuvligt när man längtat hela dagen!

  Tappa inte masarinsuget – han hittar nog tillbaka!

  Masarinmamman: Ja, tack för ditt inlägg. Det tog ju lite tid men nu verkar Masarin ha förstått att jag inte rymt. Och kramarna på kvällen. De är ju helt ljuvliga.


Comment RSS · TrackBack URI

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s