Skärgårdspaus

Vi flydde kaoset hemma och tog istället en skärgårdspaus. Ett mindre stopp för att handla upp mataffären på Ljusterö och tio minuter senare tände vi en brasa i vårt röda lilla hus. Vännen M kom ut med goda viner och efter lek med barnen så blev det en lång skön kväll med några av livets finare ingredienser; mat, vin, och vänskap.

Det märktes att barnen tyckte det var befriande att komma ut på landet. Och i morse bestämde sig Masarin för att det var dags att visa att han faktiskt kan klappa händerna. Uppståndelsen blev så stor att han nöjt under dagen upprepade detta nya partytrick – både på eget initiativ och på allmän begäran.

Men av Bombadills utlovade bad blev det intet. När han såg isen vid strandkanten bestämde han sig för att det trots allt nog ändå var bäst att vänta tills i sommar…

Annonser

2 svar so far »

 1. 1

  Grodansmamma said,

  Åhh vad jag längtar till skärgården nu….
  Det blir påsk på Sandholmen som vanligt, för hur skulle annars påskharen hitta oss. Vilhelm undrade också oroligt om harar kan simma, om det nu inte skulle vara is på havet. Trevlig söndagskväll önskar Anna

 2. 2

  Imsa said,

  Vad roligt att Masarinen kan klappa! Vår Victor (11 mån m. Noonans) började klappa i torsdags och klappar nu både när man säger klappa och pappa ;-) låter väl likadant i hans öron. Men när jag tecknar pappa och säger det klappar han inte, så han kanske förstår tecknet?

  Victor vände sig på mage också äntligen förra veckan men gillar det absolut inte och vänder sig fort tillbaka på rygg. Sittandet börjar också bli bättre men ännu kan han inte sitta mer än några sekunder själv.

  Hoppas flyttkaoser lugnat sig, kram
  Imsa

  PS. Har Masarinen nåt hjärtfel?

  Masarinmamman: Vi kaosar på denna veckan också… När Masarin var nyfödd gjorde vi en hjärtundersökning på Astrid Lindgrens barnsjukhus men hans hjärta behövde inte opereras. De såg ett minialt läckage (tror jag att det var, minns faktiskt inte exakt) men det var inget som behövde åtgärdas. Men de ska kolla upp hjärtat igen, kanske var det redan i år? Eller nästa? Förvirrad som du märker… Men vilka fina människor som jobbade där!


Comment RSS · TrackBack URI

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s