Damerna på stadsdelsnämnden

Vackrast denna veckan lyste damerna på stadsdelsnämnden. Vi fick berätta hur vi tänkt kring dagis för Bombadill och Masarin och de antecknade sporadiskt och sedan lekte de lite med Masarin nere på golvet. Vi förstår hur ni tänker och vi tror också att det blir en bra lösning för er familj. Sa damerna. Och så nästan i förbifarten lade de till att storebror är välkommen att börja i januari och att vi till våren ska planera vidare inför Masarinens dagispremiär i augusti.

Jag hoppas att de förstod och såg hur glada och lättade vi är. Nästan så att jag ville krama dem. Men damer ska man nog ta det lite varsamt med. Men visst finns änglar. Och ibland skymtar man dem på en stadsdelsnämnd i en korridor med blå plastmatta.

Annonser

2 svar so far »

  1. 1

    grodansmamma said,

    Åhh, vad skönt! Tänk att det finns damer med änglavingar på stadsdelsnämnden. Vi har en här i Lidköping också. Hon godkände i augusti att storbrors dagistid kunde utökas med några timmar för att alla pusselbitar i vårt nya liv skulle få plats.

  2. 2

    Dan said,

    Du har ju sagt det förut, fast om vården. Det är väl för bra att det finns gyllene rum i den offentliga förvaltningens gråa korridorer. De skulle bara få veta det, kanske en ny funktion ”dagens ros” på stockholm.se


Comment RSS · TrackBack URI

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s