Lite oskyddad

I måndags åt jag lunch med två andra mammor från Tittut. Vi mumsade sushi i en galleria på Söder och i vagnarna låg våra tre masarinbarn. Vilken otänkbar lunch för ett halvår sedan! Vi konstaterade alla tre att vi fortfarande själva tänker på hur barnen ser ut – särskilt mössor har en förmåga att knasa till den sötaste masarinbebis. Masarin själv ser ut som en kamikazepilot i mössa. Mamma C vägrar röda mössor på lilla F! Ingen utseendefixering att vara vidare stolt över funderade hon.

Jag tror det kanske hänger ihop med att man känner sig oskyddad när man är ute med vagnen. Barnvagnar har ju en förmåga att dra till sig besök. Och så plötsligt står där en främmande dam och kikar vänligt ner – och vad är det då hon ser? Det tänker jag en del på. Är man inte helt ovan vid bebisar är det självklart att man ser att något inte riktigt stämmer. Men människor vi inte känner säger aldrig någonting. Och själv står man där. Lite oskyddad.

Annonser

1 Response so far »

  1. 1

    titti said,

    Jag skulle så väldigt gärna vilja titta ner i vagnen på er lilla Masarin! Han verkar helt underbar precis som resten av er lilla familj. Kanske kan ta en barnvagnspromenad med Y så småningom?


Comment RSS · TrackBack URI

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s