Ändrad spelplan

Både M och jag är bra på att planera. Kanske bättre än på att njuta av nuet. Fram till att masarinen kom levde vi nog också i tron att man faktiskt kan planera vad som ska hända i framtiden.

Vår spelplan är helt annorlunda nu. Vi vet så lite om vad livet med masarinen kommer att innebära. Först skapade det osäkerhet hos oss. Sedan möjligheter! Plötsligt finns ett utrymme för ett tredje barn. Hade någon frågat mig för ett halvår sedan hade jag svarat nej på en sådan fråga.

Masarin har fått oss att tänka om. Bombadill har fått ett ansvar på sina axlar som jag ofta tänker på. Särskilt när jag tänker framåt i tiden. Men sedan har jag också tänkt för oss alla, för att Masarin ska få bli storebror och kunna vägleda en ny familjemedlem. För mig och M, som verkligen behöver leva än mer i nuet.

Ändrad spelplan. Oändliga kombinationer.

Annonser

1 Response so far »

  1. 1

    Malin F said,

    Igår fick jag hålla i lilla Viktor. Han fick trängas i mitt knä med min stora bebismage. Han var alldeles varm och mjuk och luktade gott precis som bebisar gör. Och jag tänker, med så mycket kärleksom studsar ut från sidorna i din fantastiska blogg så kan lilla masarinen vara lugn över livet.
    Kram från Malin


Comment RSS · TrackBack URI

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s