V som i Victory – part 3

Masarin föddes med planerat kejsarsnitt. Han låg på tvären och när de skulle plocka ut honom satt han fast. Han hade huvudet böjt bakåt så förlossningsläkaren kunde inte rucka honom. Förlossningen blev dramatisk och ganska allvarlig, mest för masarinen som inte andades när han till slut kom ut. Barnläkare och överbarnläkare var larmade och på plats. Men har man bestämt sig för att överleva alla hinder så klarar man även detta. Masarin själv brydde sig inte så mycket om uppståndelsen, han låg och vilade på mitt bröst och hade ännu inte riktigt visat vem han var.

När vi senare på natten låg på vårt rum viskade jag till M att jag kände på mig att det här kommer att bli en orosbebis.

Annonser

1 Response so far »

  1. 1

    Dan said,

    Och nånstans skickade M oss ett SMS -En pojke kom 13.55 var 49 cm … Alla mår bra, … hälsn m&m . Jag har återkommit i tanken till det där ”Alla mår bra” flera gånger sen dess, om det var så eller inte. Vad jag själv hade skrivit som SMS i er situation. Jag vill tänka att efter allt kaos mådde ni faktiskt alla bra och på den vägen skall det vara!

    Masarinmamman: Jag minns att vi pratade om vad man skulle skriva i det där SMS:et. Men som du skriver Dan, just då mådde vi faktiskt alla bra och det var ju det viktigaste!


Comment RSS · TrackBack URI

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s